Tietoa meistä

Olen Annimaria Ärjä,  MAKEUP STUDIO Helsinki perustaja ja INGLOT Cosmetics maahantuoja. 

Olen kotoisin Kajaanista, ja toiminut kauneusalalla yli 10 vuotta. Pohjakoulutukseltani olen Kampaaja ja Meikkaaja-Maskeeraja.  Lisäksi olen käynyt sertifikoidut koulutukset Microblading &  Kestopigmentointeihin, Lash- & Browlifteihin,  sekä suihkurusketuksiin. Suurin intohimoni ovat kauneusmeikit ja kulmakarvat!

Olen toiminut Freelance meikkaajana, kosmetiikkaneuvojana, maahantuojana ja yrittäjänä. Viimeiseksi toimin INGLOT Kluuvi  brändimyymälän omistajana, kunnes viime Toukokuussa toteutin yhden unelmistani ja avasin oman meikkistudion asiakkaitani varten!  

Tärkeintä työssäni on asiakkaan onnellinen ja tyytyväinen hymy palvelun jälkeen.  Se, että voin työlläni saada aikaan itsevarmuutta, ja sen myötä hyvää oloa. Minulle on tärkeää luoda jokaiselle yksilöllisiä, omia parhaita puolia korostavia lopputuloksia.

Ihmisenä olen lämmin, empaattinen ja rauhallinen. Tyylini työnjäljessä on klassinen, tyylikäs ja luonnollinen. Työni teen rauhassa ja äärimmäisen huolella, vain laadukkaimpia  tuotesarjoja käyttäen. 

Photo: @susannanorvall
Photo: @thebottenstocks
Olen Beate Buckman, koulutettu meikkaaja-maskeeraaja sekä estenomiopiskelija. Olen toiminut alalla viimeiset  vajaa 3 vuotta työskennellen yrittäjänä kauneudenhoitopalveluiden parissa sekä kosmetiikan myyntityössä. 
 
Olen myös kouluttautunut tekemään brow- ja lash liftejä, suihkurusketuksia, sekä uusimpana myös ripsienpidennyksiä. Rakastan tehdä kauneusmeikkejä sekä kulmia ja ripsiä. Kosmetiikka- ja kauneudenhoitoalalla työskentely on ollut unelmani jo pienestä asti. 
 
Kuvailisin itseäni sanoilla luotettava, ystävällinen ja empaattinen. Teen työni aina huolellisesti sekä haluan aina kehittää omaa osaamistani sekä ammattitaitoani. Haluan aina panostaa asiakkaiden tyytyväisyyteen ja tehdä parhainta mahdollista työnjälkeä!